Kutatás-fejlesztési projektek


Az ANIMA Risk Kft. kutatás-fejlesztési tevékenysége egy heterogén szakértői csoport által létrehozott kreatív tudásbázison alapul. A kutatásfejlesztési projektek célja egy, a cég igényeinek és stratégiai céljainak megfelelő, újszerű, innovációs értékű termék, metodika vagy tesztbattéria létrehozása.

Filozófiánk szerint minél több szakmai terület képviseli magát a K+F projektekben, annál hatékonyabb és árnyaltabb megoldást tudunk nyújtani a megrendelő számára. Ezért a szakértői munkában biztonsági szakember, jogász, munka-és szervezet pszichológus, kognitív pszichológus, matematikus, tréner is résztvesz.

A kutatási tevékenységet meglévő ismeretanyagainkkal, szakértői tapasztalatunkkal kiegészítve szervezeti- és humánbiztonság fókuszú innovatív alkalmazások kidolgozását végezzük el. Első lépésként minden esetben végzünk egy igényfelmérést interjúk és/vagy workshopok keretén belül, ahol feltárjuk, hogy milyen fejlesztésre van szüksége a cégnek. Ezáltal a leginkább az adott cégre szabott fejlesztési megoldásokat tudjuk ajánlani.

Módszertanilag megalapozott, validált és reliábilis megoldásokat nyújtunk ügyfeleink számára, és a kutatás-fejlesztések során együttműködünk több magyarországi egyetem kutatójával, oktatójával. Vállalatunk továbbá egy dinamikus kutató-oktató központként szolgál egyetemi hallgatók számára.

Mivel a kutatás-fejlesztési projektet a vállalat részben leírható adó formájában finanszírozza, a fejlesztés költségei a vállalatra nézve elenyészők.

Mikor érdemes K+F projektet igényelni:
  • ha valami nem megy jól a szervezetben, de nem tudja, hogyan változtassa meg (és a változtatás innovációt igényel),
  • ha egy tevékenységet/folyamatot hatékonyabbá szeretne tenni, de nem tudja, hogyan,
  • ha szeretne fejleszteni, de nem tudja, mit és hogyan,
  • ha tudja, min szeretne fejleszteni, de nincs rá humánerőforrás bázis,
  • ha Önnek fontos, hogy cége fejlődjön, és hosszú távon versenyképes maradjon.